Stimați cetățeni ai comunei Adunații-Copăceni, de azi avem un site cu un aspect îmunătățit și funcționalități avansate. Ne-am dorit de mult să putem comunica și cu aceia dintre voi care sunteți disponibili, în primul rând online. Știm că timpul este scurt și că mai ales tinerii sunt foarte ocupați, motiv pentru care vă punem la dispoziție mai multe metode de a lua legătura cu noi.

Website-ul este încă în curs de îmbunătățire, mai ales că o serie de informații sunt în curs de actualizate (cum ar fi cele legate de istoria comunei noastre, legislație). Cu toate acestea am actualizat informații importante despre proiectele primăriei, noutăți din comuna noastră.

Sperăm în cel mai scurt timp posibil să avem un site cât mai complet și mai accesat de către cetpțenii comunei noastre. Vă vom ține la curent cu actualizările realizate.

*site-ul a fost realizat în regim de voluntariat de către un nou membru al comunității noastre. Mulțumim pentru această cale pentru spiritul civic demonstrat și pentru implicare.

Lasă un răspuns