Bună ziua și bine ați venit pe site-ul Primăriei din Adunații-Copăceni!

Numele meu este Cezar Dan Rusu și sunt primar al comunei. Sunt inginer agronom, căsătorit și am 2 copii (fete gemene studente la medicină). Am candidat ca primar din dorința de a dezvolta comuna și de a oferi cetățenilor acesteia mai multe oportunități. Reprezint o comunitate de oameni gospodari, a căror muncă îmi doresc să o pun în valoare oferindu-le infrastructura și resursele de care au nevoie pentru a le fi bine.

În calitate de ales al acestei comune mi-am propus să fiu primarul tuturor, indiferent de voturile oferite. Consider că în calitate de manager politic al acestei comune am datoria morală și legală de a oferi cetățenilor răspuns cererilor lor, în limitele legii și ale disponibilității resurselor.

Mi-am propus să contribui la dezvoltarea acestei comune prin proiecte de dezvoltare economice și de infrastructură. Alături de colegii mei, avem în implementare o serie de proiecte, dar și o listă de viitoare proiecte pe care ne-ar plăcea să le putem demara și finaliza. Lista proiectelor o veți găsi pe site, în secțiunea special alocată acestora.

Al vostru,

Dan Rusu

Declarația de avere

Declarația de interese

Primăria Adunații-Copăceni