Noutățile primarului

Martie – luna dedicată femeii în comuna Adunații-Copăceni

1 martie 2017

Primarul comunei, Domnul Dan Rusu  a dorit să își exprime aprecierea față de colegele din primărie și nu numai, ceva mai mult decât în zilele obișnuite. Acesta a dăruit mărțișoare și și-a exprimat părarea referitor la sărbătorile dedicate femeii: ”Primăvara este anotimpul renașterii și al bucuriei, iar dvs, doamnelor și domnișoarelor, ne înfrumusețați nouă mereu viața. De aceea cu ocazia zilei de Mărțișor vă doresc să aveți mereu zâmbetul pe chip și în suflet, să fiți fericite și să vă bucurați cu tot sufletul de această primăvară frumoasă ce a venit. La multe primăveri frumoase!” – scrie stirigiurgiu.ro.

  • slide primar
  • Dan Rusu daruieste martisoare colegelor
  • Dan Rusu si colegele din Primaria Adunatii Copaceni
Noutățile primarului

Primăria din Adunații-Copăceni are un nou website

26 februarie 2017

Stimați cetățeni ai comunei Adunații-Copăceni, de azi avem un site cu un aspect îmunătățit și funcționalități avansate. Ne-am dorit de mult să putem comunica și cu aceia dintre voi care sunteți disponibili, în primul rând online. Știm că timpul este scurt și că mai ales tinerii sunt foarte ocupați, motiv pentru care vă punem la dispoziție mai multe metode de a lua legătura cu noi.

Website-ul este încă în curs de îmbunătățire, mai ales că o serie de informații sunt în curs de actualizate (cum ar fi cele legate de istoria comunei noastre, legislație). Cu toate acestea am actualizat informații importante despre proiectele primăriei, noutăți din comuna noastră.

Sperăm în cel mai scurt timp posibil să avem un site cât mai complet și mai accesat de către cetpțenii comunei noastre. Vă vom ține la curent cu actualizările realizate.

*site-ul a fost realizat în regim de voluntariat de către un nou membru al comunității noastre. Mulțumim pentru această cale pentru spiritul civic demonstrat și pentru implicare.